irene (aiireen) wrote,
irene
aiireen

vandaag en andere dagen en andere dingen zoals gedachtes.

Ik ging naar amsterdam, met Rory Laura en mijn moeder met de auto en ik reed en de wind was hard en ik slingerde over de strepen maar het was vierbaans, geen nood dus. Ik overdrijf dus een beetje, ik weet niet of het vierbaans was en ik slingerde ook niet zo heel hard, maar driebaans was het zeker. Nu heb ik dus een groen tshirt met uilen erop.

Kijk. Nu moet ik weer kiezen. Een grote, moeilijke keuze. Ik heb dan wel moeite met elke ochtend bedenken wat ik aan doe en wat ik op mijn brood doe en als ik in de supermarkt ben weet ik nooit wat we moeten eten en wat ik nu allemaal weer ga vergeten en net kon ik niet kiezen wat ik als eerst in de frituurpan moest stoppen, maar dit is pas lastig: FOTOGRAFIE of NIET. Alweer. De decision maker zegt definitely en de tarotkaarten zeiden zoiets als zoek het zelf maar uit. En zelf weet ik het dus niet. Ik heb eigenlijk helemaal geen zin om er over na te denken.

Ik moet nog een column schrijven maar ik heb geen idee wat ik over kunst moet zeggen. Spinvis is kunst, mijn groene nieuwe tshirt is kunst, Toon de kat is kunst, de kaarten aan mijn muur zijn kunst, mijn deurkalender is kunst, Pluk van de Petteflet is kunst, Koop is kunst, broodjes met pindakaas en hagelslag ook, taarten, bloemen enzzzzzzzzzzzzzzzzz. Café noir koekjes, die zijn lekker. Net als Hema paaseitjes met crispy vulling.

Mijn hoofd is weer zo'n - hoe noem je dat. Ik weet het niet. Alles zit vol, echt vol. Dat ik moeite heb met normale zinnen te produceren en dat alles langzaam gaat omdat ik niet weet wat ik aan het doen ben als ik iets doe. Gister ging ik een film kijken met Laura bij mijn vader en hij bracht ons thee en koekjes en chocola en Mentos en ik heb patat voor hem gebakken en morgen is hij jarig. Mijn vader en moeder gaan op vakantie, eind april. Laura wordt over drie weken geopereerd aan haar schele ogen. Mijn bloeddruk is te hoog en ik weet niet waarom en ik mag nu geen medicijnen en ik moet morgen om 10 over 8 naar de dokter, en dan ook meteen voor mijn ogen want die zijn nu al drie weken lang elke ochtend dichtgekleefd met vies. Ik moet iets bedenken voor volgend jaar, ik heb geld nodig voor twee vakanties in de zomer, ik moet werk zoeken/vinden/hebben, ik droomde vannacht dat mijn oom en vader beide euthanasie gingen plegen omdat ze allebei MS hadden. Woensdag komt mijn bed en vrijdag de studiefinanciering, mijn eerste stap tot sparen. Vanmiddag sneeuwde het en aten we ijs op de Nieuwendijk. We moesten met de trein terug omdat moeder ging dansen. Rory zegt dat hij me heel verantwoordelijk vindt maar dat ik het wel te vaak voor Laura op neem in plaats van voor hem. Ik heb de auto geparkeerd midden in Amsterdam, heldhaftig^10. Ik ga één keer per week zwemmen en dan 40 banen zwemmen, echt waar. Tot nu toe ben ik mijn voornemen nagekomen, want ik heb die net bedacht en ik heb vorige week al gezwommen.

De column doe ik morgen, nu moet ik slapen want ik moet morgen om 10 over 8 bij de dokter zijn, en als ik me verslaap en ik moet me haasten is het alsnog veel te hoog.

NOU. Het lijkt me wel weer genoeg. Ik ga slapen doei
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
  • 2 comments